Sponzorirani Sadržaj Vijesti 

Bločk – Prva regionalna blockchain radionica

Druge subote u prosincu, Čakovec će biti domaćin prve regionalne blockchain radionice pod nazivom Bločk (eng. Block).

Konferencija je podijeljena na četiri predavanja popračena praktičnim radionicama, a namijenjena je svima koji žele podići znanje o razvoju kriptovaluta na višu razinu.

U prijepodnevnim satima održat će se predavanja o osnovama blockchaina, razvoju baziranom na Ehtereumu, pametnim ugovorima i sustavima naplate korištenjem kriptovaluta.

Sudionici radionica imat će priliku naučiti kako pokrenuti vlastitu kriptovalutu uz podršku API-ja koja će se izraditi uz pomoć predavača. S obzirom na koncepciju radionice, nije preporučljiva za osobe s osnovnim znanjem programiranja.

Događaj će se održati 09. prosinca, u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM), a svim sudionicima je osigurana hrana i piće u pauzama.

Broj mjesta za predavanja i praktične radionice je ograničen na 50 sudionika, stoga rezervirajte svoje mjesto na stranicama organizatora.

Advertisements

 

Podijeli na:
Domagoj on Linkedin
Domagoj
Digitalac sam s višegodišnjim iskustvom u raznim branšama. Zbog velikog interesa o kriptovalutama, za koje vjerujem da su budućnost novca i poslovanja, odlučio sam pokrenuti vlastiti portal CryptoDaily.

Povezani postovi

Leave a Comment