Sponzorirani Sadržaj Vijesti 

Decentralizirana aplikacija za razmjenu poruka (e-Chat)

e-Chat je decentralizirana aplikacija za razmjenu poruka koja je cijenjena od strane milijuna korisnika širom svijeta. Od listopada 2017 e-Chat traje ICO i nedavno je pokrenut treći krug.Trenutni ICO donosi mnoga iznenađenja i jedan od njih je fleksibilni sustav popusta tijekom cijelog ICO perioda. Nema potrebe za objašnjavanjem da što prije investirate i podržite e-Chat-a, prvu decentraliziranu platformu za razmjenu poruka, veći će biti popust za 1 ECHT (e-chat token).

Treći krug traje do 15. veljače. 2018. Cijene se kreću otprilike ovako:
• Od 08-15.01. možete kupiti 1 ECHT s popustom od 30% po cijeni od 1,05$
• Od 16-21.01 cijena za 1 ECHT s popustom od 25% je 1.125$
• 22-31.01 popust iznosi 20%, cijena za 1 ECHT je 1.20$
• 1-8.02 cijena za 1 ECHT s popustom od 15% iznosi 1.275$
• 8-15.02 cijena za 1 ECHT s popustom od 10% iznosi 1.35$

Aplikacija ima nekoliko snažnih značajki. Prije svega Blockchain pozadina čini ju ekstremno sigurnom i zaštićenom. Nadalje, e-Chat je pokušaj kombiniranja dvije sfere, to su društvena i financijska platforma jer je platforma za razmjenu poruka s ugrađenim opcijama koje omogućuju financijske transakcije kriptovalutama između korisnika aplikacije. e–Chat tim je ušao u funkciju kripto politike koji korisnicima daje priliku da podržavaju sadržaj prolazeći kroz vijesti.

Osim standardnih funkcionalnosti ugrađenih u aplikaciju, tim za e-Chat i dalje čini aplikaciju sve boljom. U vrlo kratkom vremenu korisnici će moći koristiti aplikaciju u novom dizajnu.
Aplikaciju je moguće preuzeti preko Google Play-a i App Store-a.

Visoko kvalificirani internacionalni menadžment tima e-Chat i dalje prihvaća nove savjetnike. Svi su oni iskusni poduzetnici koji vode svoje tvrtke i projekte. Imaju jasnu viziju kako njegovati i podržavati nove projekte temeljene na Blockchain tehnologiji.
Pratite e-Chat vijesti kako biste upoznali nadolazeće savjetnike i članove tima koju se pridružili projektu.

 

Unit 25A,
Wing Hing Commercial Building,
139 Wing Lok Street,
Sheung Wan, Hong Kong
+8 (528) 009-06441 – Hong Kong
https://investors.echat.io

Advertisements
Podijeli na:
Domagoj on Linkedin
Domagoj
Digitalac sam s višegodišnjim iskustvom u raznim branšama. Zbog velikog interesa o kriptovalutama, za koje vjerujem da su budućnost novca i poslovanja, odlučio sam pokrenuti vlastiti portal CryptoDaily.

Povezani postovi

Leave a Comment