Vijesti 

Facebook zabranjuje oglašavanje kriptovalutama

„Mi vjerujemo da reklame trebaju biti sigurne i da su namijenjene prvo privatnim osobama, to su naša dva temeljna principa oglašavanja. Na Facebooku nema mjesta za obmanjujuće i varljive reklame“ izjavio je Rob Leathern, direktor za oglašavanje Facebooka.

Novo pravilo koje je Facebook objavio 30.01.2018. zabranjuje oglase povezane s financijskim proizvodima kao što su inicijalne ponude novca ili kriptovalute. Njihov cilj je da ljudi mogu otkrivati nove proizvode i usluge putem Facebooka bez straha da će biti prevareni.

Novo pravilo je trenutno dosta široko definirano, te je tek u početnoj fazi razvoja. Facebook je svjestan činjenice da neće moć zaustaviti baš svaku reklamu ovog tipa, no nada se pomoći korisnika koji u bilo kojem trenutku može prijaviti reklamu. Ovo pravilo vrijedi i za korisnike Instagrama te korisnike Audience Network-a.

Izvor: Facebook

Advertisements
Podijeli na:
Domagoj on Linkedin
Domagoj
Digitalac sam s višegodišnjim iskustvom u raznim branšama. Zbog velikog interesa o kriptovalutama, za koje vjerujem da su budućnost novca i poslovanja, odlučio sam pokrenuti vlastiti portal CryptoDaily.

Povezani postovi

Leave a Comment