Vijesti 

Nvidia nadmašila vlastita očekivanja za Q4

Tvrtka je objavila zaradu za zadnje tromjesečje prošle godine, u priopćenju stoji kako su postigli zaradu od 2,91 milijardu dolara što predstavlja rast za čak 34% ako usporedimo s istim razdobljem godine ranije. Tvrtka je očigledno prepoznala moguću potražnju u proizvodima koji se koriste za rudarenje te su odlučili zgrabiti priliku i iskoristiti to u svoju korist.

 

„Dok doprinos u rudarenju za naše poslovanje je teško odvagnuti, moguće je da je veći nego prethodnih godina. Međutim, ostajemo predani prema tržištu igrica dok je trend kriptovaluta još uvijek nestabilan.“

 

Uvidjeli su kako je rudarenje tek mali dio unutar velike cjeline kada se priča o kriptovalutama. Očekivanja u ovom okviru su im bila ravna, čime im je ostvarena zarada pružila još više poticaja i zadovoljstva.

Nvidia ostaje vjera svom tržištu video igrica, tamo je situacija puno dinamičnija, te postoji velika potražnja u ovom kvartalu što je samo posljedica odličnih video igrica koje se trenutno nalaze na tržištu, stoji dodatno u izjavi analitičara.

Advertisements
Podijeli na:
Domagoj on Linkedin
Domagoj
Digitalac sam s višegodišnjim iskustvom u raznim branšama. Zbog velikog interesa o kriptovalutama, za koje vjerujem da su budućnost novca i poslovanja, odlučio sam pokrenuti vlastiti portal CryptoDaily.

Povezani postovi

Leave a Comment