Vijesti 

Ups planira implementirati kriptovalute u svakodnevno poslovanje

Američki kurirski div UPS dao je priopćenje u kojem opisuje kako razmatra prihvaćanje Bitcoina. Pored tradicionalnih sustava plaćanja spominju Bitcoin kao moguću valutu.

„U primjerima rješenja koje smo dobili, imamo mogućnost koja uključuje POS (Point of Sale) na sistemu koji prihvaća plaćanja korisnika u sljedećim oblicima:

  1. 1 gotovinske transakcije
  2. 2 kartično plaćanje
  3. 3 darovne kartice
  4. 4 elektronička plaćanja putem aplikacija kao što su Google play, Pay Pal. Bitcoin
  5. 5 druge pogodne vrste plaćanja“

U priopćenju koji je objavio USPTO (US Patent and Trademark Office) navode se digitalne valute kao mogućnost plaćanja. Dodatno opisuje sistem gdje bi se pošiljke razmjenjivale preko ormarića koje korisnik može upotrebljavati s povjerenje, te neki od tih ormarića bi imali opciju plaćanja u kriptovalutama.

 

Možemo primijetiti kako svakim danom sve više raste brojka velikih kompanija koje su se odlučile ili razmatraju opciju digitalnih valuta kao prihvaćenu metodu plaćanja kako za druge tvrtke tako i za manje korisnike, odnosno privatne osobe.

Izvor: Elevenews

Advertisements
Podijeli na:
Domagoj on Linkedin
Domagoj
Digitalac sam s višegodišnjim iskustvom u raznim branšama. Zbog velikog interesa o kriptovalutama, za koje vjerujem da su budućnost novca i poslovanja, odlučio sam pokrenuti vlastiti portal CryptoDaily.

Povezani postovi

Leave a Comment