Vijesti 

Western Union testira Ripple

Direktor Western Uniona jučer u intervjuu najavio je testiranje transakcija baziranih pomoću Ripple-ovih blockchain tehnologija čime su potvrdili ono o čemu se špekulira od početka godine. 

Prihod koji su ostvarili protekle godine narastao je za nekih 5%, te su se odlučili za pronalazak nove platforme kako bi olakšali prijenos novca na internacionalnoj razini.

U izjavi su pojasnili da su se odlučili za Ripple zbog brzine koje je potrebna za obavljanje same transakcije, navodeći „Tisuću puta brže i tisuću puta jeftinije od Bitcoina.“

Testiranje se odvijalo tijekom konferencijskog poziva prije dva dana, točnije 13.veljače. Početak ove godine ne možemo nazvati zlatnim razdobljem  za sve kriptovalute, iako je početkom siječnja cijena Ripple-a iznosila približno jednom dolaru, kada su špekulacija počele, sada se njegova vrijednost gotovo utrostručila što ne sprječava Western Union da provede svoj naum do kraja.

Advertisements
Podijeli na:
Domagoj on Linkedin
Domagoj
Digitalac sam s višegodišnjim iskustvom u raznim branšama. Zbog velikog interesa o kriptovalutama, za koje vjerujem da su budućnost novca i poslovanja, odlučio sam pokrenuti vlastiti portal CryptoDaily.

Povezani postovi

Leave a Comment